PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ληστές εμβόλισαν περιπολικό στον Ασπρόπυργο


Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία με άγρια καταδίωξη εκτυλίχθηκαν στον Ασπρόπυργο για τη σύλληψη δύο ληστών που είχαν κλέψει καλώδια και πηνία από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί στο ύψος της Αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Οι δράστες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εμβόλισαν το περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Αρχικά οι δράστες με το κλεμμένο ΙΧ περικυκλώθηκαν από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και πάτησαν γκάζι. Αφού χτύπησαν μία μοτοσικλέτα ανέπτυξαν ταχύτητα για να καταφέρουν να ξεφύγουν.

Στη συνέχεια κάνοντας αναστροφή εμβόλισαν και περιπολικό της Αστυνομίας. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση των δραστών παρά την αντίσταση που προέβαλαν.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της φθοράς κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου, οι δράστες είχαν μεταβεί λίγες ώρες νωρίτερα σε περιοχή της Βοιωτίας και αφαίρεσαν από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, δέκα 10 κομμάτια πηνίων και τρία 3 καλώδια.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν όσα είχαν κλέψει καθώς και κόφτης μετάλλων, λοστός και κοντάρι.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης διακίνησης μεταναστών και των διακεκριμένων κλοπών και φθορών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment