PeristeriNews.gr
Οικονομία

Λευκός Οίκος: Προς το συμφέρον όλων να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα


Να δείξουν καλή πίστη ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές κάλεσε την Ελλάδα και τους δανειστές της ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Να δείξουν καλή πίστη ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές κάλεσε την Ελλάδα και τους δανειστές της ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ.

«Είναι προς το συμφέρον όλων των πλευρών σε αυτές τις συνομιλίες να επιλύσουν τις διαφορές τους και να καταλήξουν σε συμφωνία που δεν θα δημιουργήσει αχρείαστη αναταραχή στις χρηματαγορές. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι προς το συμφέρον κανενός», δήλωσε κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ερωτηθείς αν το ΔΝΤ είναι μεταξύ αυτών των πλευρών, ο κ. Ερνεστ απάντησε: «Είναι σαφές ότι το ΔΝΤ είναι μέρος των συνομιλιών και οργανισμοί όπως το ΔΝΤ έχουν έναν ρόλο να παίξουν». Υπενθύμισε ακόμη ότι το ΔΝΤ «έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια στην Ελλάδα».

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου πρόσθεσε ότι με την πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού απηύθυνε έκκληση προς όλες τις πλευρές να εργαστούν από κοινού για μια συμφωνία που δεν θα προκαλέσει αναταραχή στις χρηματαγορές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

32,7 εκατ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα το 2023

Peristeri News

Η συντονισμένη επιχείρηση της ΑΑΔΕ ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

Peristeri News

Τα τσουχτερά πρόστιμα αν δεν διασυνδεθούν έγκαιρα ταμειακές με POS

Peristeri News

Leave a Comment