PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λευκή ισοπαλία στο ΑΕΛ – Ατρόμητος


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν ΑΕΛ και Ατρόμητος στο «Αλκαζάρ» σε ένα μέτριο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής.

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι καλές φάσεις της αναμέτρησης. Στο 30΄ την κεφαλιά του Μανούσου, απέκρουσε εξ επαφής ο Νάγκι.

Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή της μπάλας κι απείλησαν κυρίως από στατικές φάσεις. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς χάθηκε για το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι στο 77΄, όταν ο Μπουσούλατζιτς βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος απέναντι από τον Νάγκι, ωστόσο, το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε την ΑΕΛ να μένει χωρίς εντός έδρας νίκη, ενώ η ομάδα του Περιστερίου διεύρυνε το αήττητο σερί που έχει απέναντι στους Θεσσαλούς σε 10 αγώνες, έτσι λοιπόν οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 11η θέση με 6 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ (λ. τρ. 55’ Μούζεκ), Μπέρτος, Σπαρβ (80’ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Φίλιπ, Πλατέλλας, Γιουνές (λ. τρ. 62’ Ντουρμισάι), Πινακάς (80’ Τρούγιτς).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Γούτας, Γκαλβάο – Γκάλο (90’ Ρισβάνης), Χαρίσης (90’ Κωτσόπουλος), Μπουσούλατζιτς, – Ραμπέγιο (67’ Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67’ Μουνίθ), Μανούσος (90’ Νάτσος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment