PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Προκλητικές μεθοδεύσεις της διοίκησης Παχατουρίδη για τις προσλήψεις στον δήμο


Για προκλητικές μεθοδεύσεις της διοίκησης Παχατουρίδη για τις προσλήψεις στον Δήμο, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου.

Καταγγέλλει προκήρυξη προσλήψεων που δημοσιεύτηκαν στις 2 Δεκέμβρη και προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών μέχρι τις 3 Δεκέμβρη.

Αναλυτικά:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της Διοίκησης Παχατουρίδη σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης 20 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με 8μηνη σύμβαση.

Όπως θα δείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο (εδώ) η διοίκηση του Δήμου έκανε στην ουσία επιλογή των εργαζόμενων που ανταποκρίνονται στα “γούστα” της αφού η διάρκεια της διαδικασίας ήταν μία (1) ημέρα !!!

Πόσοι πρόλαβαν να αντιληφθούν την αστραπιαία διαδικασία;

Πόσοι μακροχρόνια άνεργοι έμειναν εκτός πινάκων (πιθανόν και με υψηλότερα μόρια);

Μέσα σε λίγες ώρες η «φιλάνθρωπη» διοίκηση του Δήμου έδειξε τη φαρισαϊκή υποκρισία.

Συνοψίζουμε το έργο του τελευταίου τριμήνου της Διοίκησης Παχατουρίδη:

– Πρόστιμα έως και 250 ευρώ σε εργαζόμενους του Δήμου που αγωνίζονται για Μέσα Ατομικής Προστασίας (από την άλλη, βαρετά βιντεάκια για την αξία της προστασίας της υγείας!!!)

– Απολύσεις τηλεφωνικές με εξπρές ψεύτικες συνεδριάσεις σε 14 εργαζόμενους των βρεφονηπιακών σταθμών (από την άλλη, υποκριτικές επισκέψεις στους Β/Ν σταθμούς για δήθεν στήριξη των εργαζομένων τους!!!)

– “Προσλήψεις” ειδικοτήτων με 8μηνα και φωτογραφικές προκηρύξεις (από την άλλη, καμία διεκδίκηση θέσεων εργασίας από την κεντρική κυβέρνηση!!!)

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των εκφραστών αυτής της πολιτικής για προσλήψεις που να ανταποκρίνονται στις λαϊκές ανάγκες και σε αυτές των κάθε λογής εργολάβων. Μόνιμη και σταθερή με πλήρη δικαιώματα για όλους.

Θα απαντήσει ποτέ δημόσια η Διοίκηση Παχατουρίδη στις καταγγελίες των πολιτών ή θα συνεχίσει την απαξίωση σε όποιον αμφισβητεί τις δάφνες της;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment