PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Για την πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο


«Να απαντήσει δημόσια η Διοίκηση Παχατουρίδη για τις εγκληματικές ευθύνες της», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, με αφορμή την πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Περιστερίου. Και συνεχίζει:

«Λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα στις 27 Νοέμβρη 2020, ξέσπασε πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Περιστερίου. Λίγα μέτρα παραπέρα και η καταστροφή θα ήταν μεγαλύτερη, αφού εκεί βρίσκεται η αποθήκη Πρασίνου και οι δεξαμενές πετρελαίου που τροφοδοτούνται τα οχήματα του Δήμου.

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη είναι τεράστιες και πρέπει να δώσει απαντήσεις δημόσια:

1. Είναι ή όχι ακατάλληλα και παράνομα τα κτίρια εντός του αμαξοστασίου; Γιατί αγνοεί τις παρεμβάσεις των τελευταίων 5 ετών από εργαζόμενους του Δήμου και τις επισημάνσεις του τεχνικού ασφαλείας για βελτίωση αυτών των εγκαταστάσεων;

2. Είναι ή όχι ο συγκεκριμένος χώρος του αμαξοστασίου είναι χαρακτηρισμένος χώρος πρασίνου; Θα απομακρυνθεί ή όχι ο ΣΜΑ σταθμός μεταφόρτωσης που ρυπαίνει το περιβάλλον του Περιστερίου, και να αξιοποιηθεί για το σκοπό που είναι χαρακτηρισμένος.

3. Γιατί η αρμόδια Αντιδήμαρχος, ενώ ήξερε τις ελλείψεις και τα προβλήματα δεν έκανε τίποτα; Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου για τα αυτονόητα αιτήματα υγιεινής και ασφάλειας απάντησε με απειλές και κλήσεις απολογίας (κάποιους μάλιστα η Αρμόδια Υπηρεσία τους χαρακτήρισε “υποκινητές”).

4. Γιατί η αρμόδια Αντιδήμαρχος δεν ειδοποίησε την Πυροσβεστική; Η αρμόδια υπηρεσία της πυροσβεστικής ειδοποιήθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους!!!

Η Διοίκηση Παχατουρίδη να απαντήσει δημόσια και να μην στρουθοκαμηλίζει προσπαθώντας να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες και πολιτικές της για το χώρο του Αμαξοστασίου και το αίσχος του ΣΜΑ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment