PeristeriNews.gr
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Ο Αλ. Τσίπρας επιδίδεται σε ευτελείς δημαγωγικές κορώνες


Για «υποκρισία και δημαγωγία» από την πλευρά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, σχολιάζοντας την τοποθέτησή του στη Βουλή για το προσφυγικό ζήτημα, ενώ τονίζει ότι η κυβέρνηση συμμετέχει «εμπρηστικά» στη μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση στην ιστορία του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τη ΛΑΕ, «σε μια περίοδο που το Αιγαίο έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο ψυχών, ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται από τα μνημονιακά μέτρα και η Ελλάδα πιέζεται ανυπόφορα, ο Πρωθυπουργός της χώρας το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε ευτελείς δημαγωγικές κορώνες στη Βουλή».

Η Λαϊκή Ενότητα καταλογίζει στον Πρωθυπουργό ότι «παραμένει δέσμιος και παραδομένος στις βρώμικες υπερατλαντικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές, που προκαλούν φρίκη, βαρβαρότητα και αίμα στην περιοχή μας, μαζί με κοινωνική διάλυση και ακροδεξιάαντιδραστικά φαινόμενα στην Ευρώπη».

«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, διότι την ίδια ώρα που απαιτούνται ισχυρές πρωτοβουλίες δημοκρατικής σταθεροποίησης στη Συρία και στη Μ. Ανατολή, η Ελλάδα, κατά απαράδεκτο τρόπο, συμμετέχει με F-16, στο πλάι των ΗΠΑ και της Πολωνίας ,στη μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση στην ιστορία του Ισραήλ, άσκηση η οποία πυροδοτεί τις αντιπαραθέσεις και το πολεμικό κλίμα στην περιοχή μας», καταλήγει η ΛΑΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment