PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Λάρισα: 12 νέα κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά


Συνολικά 12 νέα κρούσματα θετικά στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν την Παρασκευή στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας των τελευταίων ιχνηλατήσεων που πραγματοποιήθηκαν στον οικισμό των Ρομά, τα δέκα προέκυψαν από τα τελευταία 107 δείγματα που ελήφθησαν από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα άλλα δύο άτομα μετέβησαν μόνα τους στο νοσοκομείο λόγω συμπτωμάτων που αισθάνθηκαν. Υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και αποδείχτηκε ότι είναι θετικά στον Covid 19.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 46χρονο που ήδη νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και μία 21χρονη έγκυο.

Μετά και τις εξελίξεις αυτές, οι ειδικοί υποχρεώνονται πλέον να προχωρήσουν την Παρασκευή σε νέα ιχνηλάτηση στα συγγενικά πρόσωπα των δύο τελευταίων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο υπουργείο Υγείας, τα επιβεβαιώμενα κρούσματα του Covid 19 ανέρχονταν σε 2.853, ενώ οι νεκροί ανέρχονται σε 168.

Συνολικά, 98 άνθρωποι έχουν εξέλθει από ΜΕΘ ενώ 21 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Βραζιλία είναι πλέον οι χώρες με τα περισσότερα κρούσματα στον κόσμο. Μάλιστα, σε μια ημέρα, οι περιπτώσεις της νόσου ξεπέρασαν τις 100.000. Πλέον, κύριο πεδίο εξάπλωσης του ιού είναι η Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment