PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κ. Ποθητός: «Το όμορφο Περιστέρι τόπος προορισμού και στις φετινές γιορτές»


Το σύνθημα πόλη φωτεινή, πόλη γιορτινή, πόλη αισιόδοξη θα χαρακτηρίσει και φέτος το Περιστέρι κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος έχει κάνει τον απαραίτητο προγραμματισμό από τώρα ώστε ένα μοναδικό υπερθέαμα να τονώσει την ψυχολογία των πολιτών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε δίνοντας χαρά και διασκέδαση στα μικρά παιδιά και στους γονείς τους.

sarantaporou_xristougenna

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Περιστέρι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα εορταστικά δρώμενα της Αττικής όπως κάθε χρόνο δημιουργώντας τρεις κοιτίδες διασκέδασης στο κέντρο της πόλης και άλλες μικρότερες εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης.

Σκοπός του Δήμου θα είναι για μια ακόμα φορά το Περιστέρι να γίνει πόλη της αισιοδοξίας και της ελπίδας μέσα από το καρουζέλ, το τρενάκι και τα άλλα παιχνίδια.

Πέρα από τη διασκέδαση η ενισχυμένη δραστηριότητα της εορταστικής περιόδου θα τονώσει και την αγορά της πόλης που ειδικά αυτή την εποχή χρειάζεται την περισσότερη βοήθεια.

img_0697

Για την προετοιμασία της γιορτινής περιόδου τα συνεργεία του Δήμου και ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ποθητός έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν τα φωτεινά στολίδια ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Μιλώντας στο PeristeriNews.gr ο κ. Ποθητός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το Περιστέρι για μια ακόμη φορά θα είναι πρωταγωνιστής των εορτών.

Με την ομορφιά που θα ντυθεί τις ημέρες των εορτών η πόλη μας και με τις πολιτιστικές δράσεις που απευθύνονται σε όλους, είναι για μας, τη Διοίκηση Παχατουρίδη, κοινωνική παροχή και όχι περιττή πολυτέλεια.

Και φέτος δίνουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο μικρούς και μεγάλους να ψυχαγωγηθούν σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και μάλιστα δωρεάν.

Το όμορφο Περιστέρι τις ημέρες των εορτών θα είναι τόπος προορισμού για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment