PeristeriNews.gr
Δημοτικές Εκλογές 2019

Κ. Ποθητός: Με πολλή δουλειά πήγαμε ένα επίπεδο παραπάνω το Περιστέρι


Συνέντευξη στο PeristeriNews.gr παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρομηχανολογικού & Αυτεπιστασίας του Δήμου Περιστερίου, Κωνσταντίνος Ποθητός.

Ο κ. Ποθητός είναι ο Αντιδήμαρχος που έχει πάρει τα εύσημα από την Αντιπολίτευση του Δήμου Περιστερίου για την αμεσότητα του στη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας της πόλης αφού τον χαρακτηρίζει η όρεξη για δουλειά.

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο Αντιδήμαρχο με μόνο 5 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη που κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα και να παράγει έργο για το Περιστέρι.

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με το έργο που αναλάβατε στο Περιστέρι και να μας κάνετε μια αναφορά στην 5ετια που μας πέρασε.

Το 2014 ανέλαβα σαν Ηλεκτρομηχανολογικού & Αυτεπιστασίας, βρίσκοντας σε πολύ καλή κατάσταση τις υπηρεσίες και τον Δήμο μας.

Βάλαμε στόχο να είμαστε πιο άμεσοι στην καθημερινότητα της πόλης και τις ανάγκες του Δημότη. Οι εργασίες σε καθημερινή βάση αφορούν τις γειτονιές σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου. Με το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας διαμορφώσαμε μεγάλο τμήμα πλατειών και πάρκων.

Ταυτόχρονα επισκευάσαμε και αυξήσαμε το φωτισμό του με το Ηλεκτρολογικό Τμήμα.  Καταφέραμε να φωτίσουμε την πόλη με πολύ μικρό κόστος χάρη στις υπηρεσίες και πιστεύω ότι φτάσαμε σ’ ένα επίπεδο ικανοποιητικό.

Στις ερχόμενες εκλογές θα συμμετέχετε και πάλι με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη. Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις και γιατί αποφασίσατε να λάβετε και πάλι μέρος;

Ο βασικός λόγος που ασχολούμαι και πάλι με τις εκλογές είναι ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης που με έμαθε τα προηγούμενα πέντε χρόνια να αγαπάω την πόλη που γεννήθηκα και ζω θέλοντας να προσφέρω όλο και περισσότερο. Ο κόσμος γνωρίζει ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για το Περιστέρι και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μας επιλέξουν θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέρα-νύχτα.

Θα θέλατε να μας δώσετε μια εικόνα για τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας;

Η θέση μας είναι στην καθημερινότητα του συμπολίτη μας και η επόμενη μέρα δεν θα μπορούσε να έχει κάτι άλλο από περισσότερη δουλειά και αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε. Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν οπότε θα πρέπει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της πόλης άμεσα.

Το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο;

Και την επόμενη τετραετία θα είμαστε δίπλα τους προσφέροντας με όλες μας τις δυνάμεις για την πόλη που αγαπάμε. Για μια ακόμα φορά θα μιλήσουμε με έργα και όχι με λόγια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment