PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ.Παπούλιας: Να ελαφρύνετε όσους τραβούν τα βάρη (videos)


Για την απόφαση του Eurogroup ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Για την απόφαση του Eurogroup ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Ήρθα να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup» είπε ο κ. Σαμαράς, κατά την είσοδό του στο γραφείο του κ. Παπούλια.

«Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε ενωμένοι από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Πρώτα η ανεργία, πρώτα η ανάπτυξη, με σύμμαχό μας γι΄ αυτό τη ρευστότητα», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι έτσι θα έχουμε ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και θα αλλάξουμε την ψυχολογία. Και κατέληξε: «Μπορούμε να το καταφέρουμε και θα το καταφέρουμε, ενωμένοι».

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας, είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε», επισήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων και τόνισε ότι «πρέπει να κάνετε βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη για να ελαφρύνετε όσους, ως αχθοφόροι, σηκώνουν τα βάρη».

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ώρα για σκληρή δουλειά για να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας για ανάπτυξη και είναι ώρα για σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις πολύ μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment