PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Παπακώστα: Θα καταθέσω αγωγή κατά του Κ. Μητσοτάκη


Αγωγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη «στοχοποίησή της» ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ1 η κ. Παπακώστα υποστήριξε πως η αγωγή της «έχει να κάνει με συκοφαντική δυσφήμιση, με τις ψευδείς ειδήσεις» και την απόπειρα «πολιτική της εξόντωσης».

«Αν ένας άφρων ή αφελής σηκώσει το όπλο του εναντίον μου εφόσον ακούει τον κ. Μητσοτάκη να με αποκαλεί πουλημένη, αυτό ποιος θα το έχει ενορχηστρώσει; Είμαι 19 χρόνια στην πολιτική ζωή και είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και αυτό γιατί στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί και ο σεβασμός στο βουλευτή. Η στοχοποίηση αφορά και στη σωματική μου ακεραιότητα, που ερευνάται ήδη, και στην πολιτική μου εξόντωση. Και αυτό θα γίνει μέσα από την αγωγή» είπε.

Αναφερόμενη στη συνέχεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη η κ. Παπακώστα σημείωσε: «Εγώ δεν κάνω προσωπική κριτική. Δεν τον είπα ούτε εξωνημένο ούτε πουλημένο, ούτε ότι είναι προδότης, όπως εκείνος αποκαλεί εμένα, ούτε τον στοχοποίησα μέσα από τις ιδιότητες που έχω. Εγώ πήγα στον πόλεμο και επέστεψα δεχόμενη όλα τα πυρά του κομματικού στρατού της Πειραιώς».

«Ο στόχος ήταν η πολιτική μου εξόντωση και η απαξίωση -γιατί ίδρυσα ένα κόμμα μετά τη διαγραφή μου πολύ πριν μπω στην κυβέρνηση- που σημαίνει ότι είμαι δυνάμει πολιτικός αντίπαλος για κρίσιμες ψήφους τις οποίες χρειάζεται η Πειραιώς για να κάνει το όραμά της πράξη. Όχι, όμως, έτσι. Για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την προσβολή της προσωπικότητάς μου, παρότι δεν πιστεύω ότι στην πολιτική πρέπει να εμπλακούν οι δικαστές, εν τούτοις, μετά τη στοχοποίηση που δέχτηκα από ανθρώπους άλλους του κοινού ποινικού δικαίου και άλλους των οργανώσεων της Ν.Δ. με ονοματεπώνυμα και με συνοδεία κορυφαίων στελεχών, μετά από όλα αυτό, και τη συνέχιση της στοχοποίησης του προσώπου μου, προκειμένου να εξοντωθώ πολιτικά ώστε να μην μπορεί το ΝΕΟ να κατέβει τις εκλογές, προχωρώ στην αγωγή» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment