PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Περισσότερες γυναίκες σε μελλοντικό ανασχηματισμό


Την πρόθεσή του να αυξήσει τις γυναικείες παρουσίες στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, όταν στο μέλλον προχωρήσει σε ανασχηματισμό, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα «Politico», κατά την άφιξή του στο Νταβός, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

Δηλώνοντας ικανοποίηση για το έργο της κυβέρνησης και απαντώντας στην επισήμανση του «Politico» ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται, ανέφερε ότι «αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να αλλάξω στον πρώτο ανασχηματισμό», τονίζοντας ωστόσο ότι αυτός δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

«Μόλις εκλέξαμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας», ανέφερε επίσης εμφανώς ικανοποιημένος ο κ. Μητσοτάκης.

«Στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας και, δεύτερον, να καταστήσω απολύτως σαφές ότι προχωράμε σε μια νέα εποχή» πρόσθεσε. Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει λάβει «σημαντικές αποφάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ζητήματα του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment