PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Δέσμευση για μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών


Τη δέσμευση ότι θα αλλάξει το εκρηκτικό κοκτέιλ αυξημένης φορολογίας και υψηλών ασφαλιστικών εισφορών έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα γκρεμίσει το κομματικό κράτος αλλά και ότι θα προχωρήσει αποφασιστικά στη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και το outsourcing δημοσίων υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα.

Μιλώντας στο συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι το Δημόσιο δεν πρέπει να φοβάται τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα και προσέθεσε ότι το κράτος έχει μόνο να κερδίσει από τη συνεργασία και το outsourcing δημοσίων υπηρεσιών.

Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση ίσως είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης, είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι θα γκρεμίσει το κομματικό κράτος και θα οικοδομήσει ένα νέο κράτος με μοναδική αποστολή την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση είπε ότι «είναι προκλητικό να τσακίζει τους Έλληνες στους φόρους και να κόβει τις συντάξεις και να μην προωθεί πολιτικές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή».

Όλγα Γεροβασίλη: Η μόνη σχέση του κ. Μητσοτάκη με το ψηφιακό κράτος είναι ο αλγόριθμος των απολύσεών του

«Η μόνη σχέση του κ. Μητσοτάκη με το ψηφιακό κράτος, είναι ο αλγόριθμος των απολύσεων του, τον οποίο και συνεχώς αναβαθμίζει» σχολίασε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στο Τwitter, για την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στο Digital ecoomy forum, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment