PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης για Αλ. Τσίπρα: Τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες


Ανάξιο πρωθυπουργό χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταλογίζοντάς ότι χθες Τρίτη «τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες», αναφερόμενος στη συνομιλία του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της Ε.Ε.

«Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι  αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δήλωσή του, αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό.

Τον κατηγόρησε επίσης ότι «δεν βρήκε κουβέντα να πει στον κ. Ζάεφ που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό».

«Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Χθες Τρίτη, σε συνομιλία του με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τον πρωθυπουργό της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ -στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της Ε.Ε.- ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας κατά της Συνθήκης των Πρεσπών συμμετείχαν «ακροδεξιοί λαϊκιστές», που ανέρχονταν σε περίπου 70.000.

Στην ερώτηση του κ. Μακρόν, παρουσία του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, για το «αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι υπέρ», ο κ. Τσίπρας απάντησε «ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment