PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κ. Λαλένης: «Ο ΑΣΔΑ να μετασχηματισθεί σε σύνδεσμο υποβοήθησης της Αντιπεριφέρειας»


«Δεν μπορεί να αντικαθιστά ή να υποκαθιστά τις νέες δομές», επισημαίνει ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» του Δήμου Περιστερίου

Ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» Κώστας Λαλένης ερωτηθείς για την απόφαση του κ. Παχατουρίδη να αποχωρήσει ο Δήμος Περιστερίου από τον ΑΣΔΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Παχατουρίδης αφού επί οκτώ χρόνια υπήρξε θερμός υποστηρικτής του ΑΣΔΑ και ομογάλακτος των διοικήσεών του στις οποίες όχι μόνο συμμετείχε αλλά και καθόριζε την σύνθεσή τους με την ψήφο του, αποφάσισε όψιμα να αποχωρίσει.

Ο ένας λόγος είναι προφανής. Η αδυναμία του να ανταπεξέλθει στην ετήσια εισφορά του δήμου η οποία ανέρχεται στο ποσό των 550.000 ευρώ ετησίως. Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος σήμερα με αποκλειστική ευθύνη του κ. Παχατουρίδη δεν του δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει ούτε και σε συμβατικές του υποχρεώσεις.

Η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί με την επικείμενη υπαγωγή του δήμου στο καθεστώς επιτήρησης. Προφανώς υπάρχει και άλλος λόγος για την στάση αυτή του κ. Παχατουρίδη, τον οποίο πρέπει να μας γνωστοποιήσει ο ίδιος.

Είναι προφανές ότι ο δήμος Περιστερίου στην οκταετία Παχατουρίδη δεν απεκόμισε αντίστοιχα οφέλη σε σχέση με τα 4.000.000 Ευρώ που κατέβαλε στον ΑΣΔΑ. Η πλατεία του περίφημου «Κούρου του Ισορροπιστή» η οποία κόστισε το εξωφρενικό ποσό των 450.000 Ευρώ, και η αναμόρφωση του στρατοπέδου Καραϊσκάκη στην Νέα Ζωή ήταν η συνδρομή του ΑΣΔΑ.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παχατουρίδης ας αποφασίσει μόνος του όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.

Τώρα σε ότι αφορά τον ΑΣΔΑ, θεωρώ ότι με την εφαρμογή του «Καλλικράτη», πρέπει να μετασχηματισθεί σε ένα σύνδεσμο-%C

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment