PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κ. Λαλένης: «Μην κλείνετε βρεφονηπιακούς σταθμούς»


Ο Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» σχολίασε τη σύμπτυξη βρεφονηπιακών σταθμών.

Ο κ. Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» σχολίασε τη σύμπτυξη βρεφονηπιακών σταθμών δηλώντας:

«Ο Δήμαρχος, με πρόσχημα την ακαταλληλότητα κτιρίων -την οποία «ανακάλυψε» με καθυστέρηση 9 ετών- επιχειρεί να κλείσει βρεφονηπιακούς σταθμούς. Βαφτίζει το κλείσιμο «συγχώνευση» η «μεταστέγαση». Όπως πάντα, έτσι και τώρα, λέει μόνο το μέρος της αλήθειας που τον βολεύει.

Έχω πει πολλές φορές ότι κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζουν κάποιους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι ακατάλληλες. Τότε όμως ο Δήμαρχος, τα έβρισκε όλα καλά.

Τι άλλαξε; Μήπως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια; Θα ανοίξει όσους σταθμούς θα κλείσει; Μήπως ο δήμαρχος θα πρέπει, να παραδεχτεί ότι δεν έχει χρήματα λόγω της αλόγιστης σπατάλης του παρελθόντος; Να μας πει πόσα καρουσέλ θα φέρει τα Χριστούγεννα για να καταλάβουμε πόσες κοινωνικές παροχές θα κόψει.

Που θα τακτοποιηθούν τα βρέφη και τα νήπια των Περιστεριωτών κύριε δήμαρχε; Διερωτηθήκατε εάν τα νέα ζευγάρια έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν ιδιωτικούς σταθμούς; Ελπίζω να το ξανασκεφθείτε κύριε Δήμαρχε.

Πότε θα πληρώσετε τα δεδουλευμένα 45 ημερών των εργαζόμενων στους σταθμούς κύριε δήμαρχε;

Αντιλαμβάνεστε τώρα σε τι κατάσταση φέρατε τον δήμο με τα χρέη που τον έχετε φορτώσει;»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment