PeristeriNews.gr
Δημοτικές Εκλογές 2019

Κ. Γεννάδης: Το Περιστέρι είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Δυτικής Αθήνας


Στο peristerinews.gr μίλησε ο νομικός, Σύμβουλος Δημάρχου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με τον Ανδρέα Παχατουρίδη, Κωνσταντίνος Γεννάδης, τονίζοντας πως θέλει να συνεισφέρει στα κοινά του Περιστερίου με κύριο γνώμονα την βοήθεια προς τον πολίτη.

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχεις στις Δημοτικές Εκλογές στο Περιστέρι. Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις για αυτή την προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερες να εκλεγείς το 2014;

Όντως συμμετείχα στις προηγούμενες εκλογές του 2014 και θα μπορούσα να πω ότι ήταν μια αναγνωριστική προσπάθεια, γιατί έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δίχως να έχω πλήρη αίσθηση των δεδομένων. Αυτή τη φορά, είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς είναι με αξιώσεις και γνωρίζοντας πλέον τα εκλογικά δεδομένα. Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2015 ήμουν Σύμβουλος του Δημάρχου, σε μία άμισθη θέση, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου, όπου με χρειάστηκε ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης. Θεωρώ ότι η παρουσία μου θα είναι χρήσιμη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, καθώς με ενδιαφέρει να συμμετέχω στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Είναι γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παχατουρίδη παρουσιάζει μεγάλη ανανέωση, με αρκετούς νέους ανθρώπους. Ένας από αυτούς είσαι εσύ. Πιστεύεις ότι είναι αναγκαίο να έρθουν νέες ιδέες στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Μου δίνετε την ευκαιρία να τονίσω ότι νέοι άνθρωποι δεν σημαίνει απαραίτητα καινοτόμες ιδέες. Έχουμε δει μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους να συνεισφέρουν ενεργά με ιδέες, ενώ νεότεροι ηλικιακά να έχουν παλαιοκομματικές αντιλήψεις. Πιστεύω πως στις Δημοτικές Εκλογές πρέπει να συμμετάσχουν άνθρωποι που έχουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τα κοινά, ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς, ώστε να επιδιώξουν με τις ιδέες τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, κάτι που συμβαίνει απόλυτα στην παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτή την πόλη. Ποια είναι η άποψη σου για το Περιστέρι, έπειτα από 17 χρόνια διοίκησης του Ανδρέα Παχατουρίδη;

Είναι γεγονός ότι η πόλη τα τελευταία 17 χρόνια έχει μεταμορφωθεί. Ήταν μία πόλη, η οποία εθεωρείτο υποβαθμισμένη και με μειωμένο επίπεδο ποιότητας ζωής. Πολλά άλλαξαν, ουσιαστικά όλο το τοπίο της πόλης. Πρωτίστως, το κτήριο του Δημαρχείου. Επιπλέον, η πόλη έχει 2 υπερσύγχρονα κολυμβητήρια, στο Λόφο Αξιωματικών και στη Χωράφα, κλειστά γυμναστήρια και αθλητικούς χώρους, τρεις σταθμούς Μετρό, εμπορική αγορά κλπ. Το Περιστέρι έχει γίνει πλέον το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Δυτικής Αθήνας. Σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής και της Ελλάδος γενικότερα, ο κόσμος μιλάει για το Περιστέρι και για τον Ανδρέα Παχατουρίδη με τα καλύτερα λόγια. Αυτό από μόνο του δείχνει την αναγνώριση του έργου ενός χαρισματικού ανθρώπου, που πλαισιώνεται από άξιους συνεργάτες.

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμα σου προς τον κόσμο του Περιστερίου, για τις Δημοτικές Εκλογές;

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι το Περιστέρι είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Όλοι όσοι συμμετέχουμε στην παράταξη του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη, πιστοί στις αξίες μας, θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε το όραμα που ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται πριν από 17 χρόνια για ένα καλύτερο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment