PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κύπρος: Βρέθηκε σορός στη βαλίτσα που είχε ρίξει ο serial killer στη λίμνη


Σορός ενήλικης γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε εντός της βαλίτσας που ανασύρθηκε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, λίγο πριν τις 2μ.μ. από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μαζί με τη σορό της άγνωστης στο παρόν στάδιο γυναίκας εντοπίστηκε και τσιμεντένιο μπλοκ με στόχο, προφανώς, να παραμείνει η βαλίτσα στον βυθό. Αύριο αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες και για άλλη βαλίτσα, καθώς ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου έχει ομολογήσει ότι είχε ρίξει στη λίμνη τρία από τα επτά θύματά του.

Θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το philenews, περαιτέρω εξετάσεις, για να διακριβωθεί η ταυτότητα της γυναίκας. Οι υποψίες στρέφονται στην 31χρονη Μαρικάρ και στην 36χρονη Λίβια.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Νεόφυτο Σιάηλο, δεν αναμένεται να ανασυρθεί και δεύτερη βαλίτσα σήμερα. Η επιχείρηση το πιθανότερο είναι να γίνει αύριο Δευτέρα.

Η πρώτη από τις δύο βαλίτσες που είχαν εντοπιστεί το Σάββατο ανασύρθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του δύτη που καταδύθηκε με σκάφανδρο και της ομάδας που βρισκόταν πάνω στη λέμβο.

Οι έρευνες του Σαββάτου

Τα δύο ύποπτα αντικείμενα εντοπίστηκαν λίγο πριν από τις 2.00 το απόγευμα από τη ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας που ιδιωτική εταιρεία διέθεσε στις Αρχές. Λίγη ώρα αργότερα, οι ανακριτές του ΤΑΕ μετέφεραν στη σκηνή τον 35χρονο στρατιωτικό – «Ορέστη», όπως συστηνόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ο οποίος τους υπέδειξε σημείο ανατολικά της λίμνης και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Είχε προηγηθεί προκαταρκτικός έλεγχος των υδάτων της λίμνης από ειδικούς για να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσε να μπει δύτης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment