PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά με έδρα τον Κολωνό και το Περιστέρι


Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος τρία άτομα (δύο Ρομά και ένας Αλβανός), μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης σχετικά με δραστηριοποίηση συμμορίας στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίσθηκαν τα μέλη της και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η σπείρα είχε συγκροτηθεί τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2019, με σκοπό την κατ’ επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Κολωνού και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ως προς τη μεθοδολογία της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες μετέφεραν και αποθήκευαν σε χώρους (καβάτζες) στην περιοχή του Κολωνού και του Περιστερίου, όπου προέβαιναν στη νόθευση, διαχωρισμό και συσκευασία αυτών. Η διάθεση των ανωτέρω ποσοτήτων ναρκωτικών γίνονταν από τους ίδιους, στο δίκτυο πελατών που είχαν αναπτύξει.

Μετά από συντονισμένες έρευνες σε πέντε οικίες, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 617 γραμμάρια MDMA, 448 γραμμάρια S Κ UNK, 27 γραμμάρια κοκαΐνης, 8 ηλεκτρονικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των 22.860 ευρώ, αυτοσχέδιο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης και πλήθος συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment