PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Κόπηκαν» sexy σποτάκια με την Ζιζέλ (v)


Το διάσημο top model από την Βραζιλία πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις για την νέα σειρά εσωρούχων της εταιρείας Hope.

Το διάσημο top model από την Βραζιλία πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις για την νέα σειρά εσωρούχων της εταιρείας Hope, αλλά η Ζιζέλ δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τί θύελλα αντιδράσεων θα ξεσπούσε με την προβολή τους.

Πρόκειται για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της βραζιλιάνικης εταιρείας Hope στην οποία η Ζιζέλ προσπαθεί να καλοπιάσει τον άντρα της γιατί έχει τρακάρει το αμάξι, έχει φέρει την πιστωτική στο κόκκινο ή γιατί κάλεσε την μάνα της και πεθερά του να μείνει μαζί τους, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και μάλιστα λέει στις τηλεθεάτριες « Είσαι βραζιλιάνα- χρησιμοποίησε την γοητεία σου».

Δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση για να καταλάβει κανείς πως η εν λόγω καμπάνια αναπαράγει τα πιο διαχρονικά κλισέ για τις γυναίκες και καλλιεργεί μια στερεοτυπική εικόνα της γυναίκας – γατούλα, που δεν ξέρει να οδηγεί καλά και κάνει μόνο shopping για να μην σχολιάσουμε το σποτάκι με την πεθερά! Πραγματικά θέλει προσπάθεια να στριμώξεις τόσα κλισέ σε ένα σποτάκι.

Πάντως αυτά τα σποτάκια προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων ακόμα και από μέλη της κυβέρνησης που έσπευσαν να απαγορεύσουν την προβολή τους στην τηλεόραση, αφού όπως είπαν «δεν βλέπουμε τίποτα το αστείο, ή απλά δεν το πιάνουμε, αυτό που ξέρουμε είναι πως αυτό που υπαινίσσεται το κάθε σποτ είναι σεξιστικό και προσβλητικό για τις γυναίκες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment