PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: O διαχωρισμός Καραμανλικών – Μητσοτακικών ανήκει στον 20ο αιώνα


O διαχωρισμός Καραμανλικών – Μητσοτακικών ανήκει στον 20ο αιώνα, όχι στη Νέα Δημοκρατία του 2016, ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ την Παρασκευή ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ σημείωσε ότι έχει μιλήσει «πολύ πιο συγκεκριμένα από τον Ευ. Μεϊμαράκη» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ηγεσία της Ν.Δ.

«Οι πολίτες μπορούν να συμφωνήσουν ή και να διαφωνήσουν» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σημείωσε ότι δεν τον έχει ακούσει να τοποθετείται δημόσια, αλλά ακούει τον κ. Μεϊμαράκη να τον επικαλείται. Πάντως, όπως είπε, είναι δικαίωμά του να στηρίξει όποιον επιθυμεί, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία «να ακούσω την ίδια την άποψή του, για να ξέρω πώς τοποθετείται».

«Δεν υπάρχουν Καραμανλικοί, Μητσοτακικοί, Σαμαρικοί κλπ στη Ν.Δ. που ονειρεύομαι» υπογράμμισε εν συνεχεία και δήλωσε πως είναι συνεπής στις αρχές του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εκτίμησε ότι «με τον τρόπο τους κάποιες διαρροές αναπαράγουν διχασμό».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι έλαβε ποσοστό 30% χωρίς μιλώντας πολιτικά, ενώ επανέλαβε ότι «το 60% του πρώτου γύρου ψήφισε να αλλάξει σελίδα η Ν.Δ.».

«Το “Κυριάκος” προσδίδει οικειότητα όμως είμαι πολύ περήφανος για το επίθετό μου» ανέφερε ερωτηθείς σχετικά, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να γίνει «πιο ελκυστικό» το κόμμα.

Υπογράμμισε δε ότι η Ν.Δ. δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει την παρούσα δομή της και ότι θα πορευτεί σύμφωνα με τις οικονομικές της δυνατότητες.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment