PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Στη Ν.Δ. υπάρχουν στελέχη που ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν


Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν στελέχη τα οποία ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν, υποστήριξε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις μία ημέρα πριν τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

«Δεσμεύομαι να αλλάξω οργανωτικά τη Ν.Δ» επανέλαβε και κατέστησε αναγκαία την αξιολόγηση όλων των στελεχών του κόμματος και την αξιοποίηση τους βάσει του προσανατολισμού της νέας ηγεσίας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν γίνεται να έχουμε μία πλούσια, μεγάλη και σπάταλη οργανωτική δομή, ενώ την ίδια ώρα δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους εργαζόμενούς μας», ενώ προανήγγειλε την αποχώρηση της Ν.Δ. από το κτήριο της Συγγρού.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι το κόμμα είναι σε κώμα» πρόσθεσε και εξέφρασε την αναγκαιότητα ανανέωσης της Ν.Δ. «Σ’ αυτό το ζήτημα καλούνται να τοποθετηθούν αύριο οι πολίτες» συνέχισε και ξεκαθάρισε ότι «ουδέποτε ετέθη ζήτημα διάσπασης του κόμματος».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ο νικητής το εκλογών, καθώς «το ρεύμα είναι με τη δική μου υποψηφιότητα».

Ειδική μνεία έκανε στην προσωπική του διαδρομή, σημειώνοντας ότι «είμαι στη Ν.Δ. από 15 ετών, έχοντας δώσει τις δικές μου μάχες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment