PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Προτάσεις που μπορούν να εφαρμοσθούν


«Από εμένα θα ακούτε μόνο προτάσεις, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν την επόμενη μέρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Μακεδονίας και της Θράκης, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

«Η ταυτότητά μας είναι ξεκάθαρη. Πιστεύουμε στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας, πιστεύουμε ότι μαζί επιχειρήσεις και εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν ξανά την Ελλάδα σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης», σημείωσε.

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, η Ν.Δ. είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει εις πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα αναξιοποίητα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. «Και αυτό», πρόσθεσε, «αφορά ιδιαίτερα εδώ, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία μόνο να κερδίσει έχει από την εφαρμογή του δικού μας προγράμματος».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε ότι στην περσινή ΔΕΘ είχε δεσμευτεί να υπογράψει με την ελληνική κοινωνία, αλλά και με τους παραγωγικούς φορείς μια Συμφωνία Αλήθειας. «Έχουμε κάνει πολλή δουλειά τον τελευταίο χρόνο να προχωρήσουμε στην εξειδίκευση του προγράμματός μας σε μια σειρά από τομείς. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες στην οικονομία. Πόσο έχει επιβαρύνει η υπερφορολόγηση την επιχειρηματική δράση, πόσο ακριβό είναι το κόστος εργασίας, πόσο δύσκολο είναι να ασκεί κάποιος επιχειρηματική δραστηριότητα στην πατρίδα μας. Και εμείς σε αυτά θέλουμε να εστιάσουμε. Πώς θα προσελκύσουμε επενδύσεις, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα συμμαζέψουμε το κράτος, πώς θα μειώσουμε τη φορολογική επιβάρυνση, πώς θα δημιουργήσουμε ένα κλίμα πιο φιλικό προς την επιχειρηματικότητα», συνέχισε.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές στην Α’ και Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη, Καράογλου, Αναστασιάδης) ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment