PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός


Συναντήσεις με υποψήφιους περιφερειάρχες είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους εκφράσει την πλήρη στήριξή του ενόψει της Κυριακής 2 Ιουνίου.

«Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι’ αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε το πρωί με τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες, υποστηριζόμενους από τη Νέα Δημοκρατία, ενόψει και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε επαφές με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, την υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν σύμφωνα με την Πειραιώς «τη νεότερη γενιά των στελεχών της ΝΔ που δοκιμάζονται για πρώτη φορά για ένα τέτοιο αξίωμα».

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί τους «για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της ΝΔ, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές, τις οποίες εξαναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας μετά την ήττα του κόμματός του».

Σημειώνεται, τέλος, ότι, βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής, πέντε περιφερειάρχες που στηρίζει η ΝΔ έχουν ήδη εκλεγεί με ποσοστά άνω του 50% από τον πρώτο γύρο, ενώ από τις επτά περιφέρειες στις οποίες θα διεξαχθεί επαναληπτικός γύρος, η ΝΔ έχει ήδη το προβάδισμα στις έξι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment