PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Μπορώ να κερδίσω τον κ. Τσίπρα


«Μπορώ να κερδίσω τον κ. Τσίπρα διότι πιστεύω ότι είμαι ο πιο κατάλληλος να διευρύνω τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Αν εκλεγώ ρόεδρος, η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα αναδιοργανωθεί οργανωτικά και είμαι βέβαιος ότι εντός δυο μηνών θα προηγείται σημαντικά δημοσκοπικά του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό.

«Το βιβλίο του λαϊκισμού στη χώρα μας κλείνει και το τελευταίο κεφάλαιό του είναι ο κ. Τσίπρας», είπε. Ανέφερε ακόμη ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να υποστηρίξει τη μεσαία τάξη που αποτελεί ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας», ενώ αντιθέτως, «η κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να προτάξει ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι δεν θα προσφέρει «στήριξη αλά καρτ στην κυβέρνηση». «Δεν πρόκειται να συναινέσω με τον κ. Τσίπρα όσο κατεδαφίζει τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Δεν θα είμαστε το βολικό δεκανίκι της κυβέρνησης» είπε.

Επανέλαβε τέλος ότι δεν θα προβεί σε προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ώστε να διαφυλαχθεί η ενότητα του κόμματος. «Ο εχθρός μας είναι απέναντι», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment