PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα κάνω την έκπληξη και θα κερδίσω


Απολύτως πεπεισμένος ότι θα κάνει την έκπληξη και θα κερδίσει στις εκλογές της Κυριακής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega, ενώ υποστήριξε ότι στελέχη του κόμματος υιοθετούν κριτική προς το πρόσωπό του ίδια με αυτή που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στεναχωριέμαι όταν ακούω στελέχη της ΝΔ να υιοθετούν κριτική στο πρόσωπό μου την οποία ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνω γιατί κάποιοι μπορούν να ανησυχούν διότι μπορεί με τον τρόπο μου να ξεβολεύω το χθες των λίγων αλλά αυτό σημαίνει ότι δυναμώνω το μέλλον των πολλών με τις πρακτικές και τις επιλογές που εγώ ακολουθώ» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Πολλοί από αυτούς είχαν προεξοφλήσει ότι δεν θα ήμουν στον δεύτερο γύρο, ήταν πολύ λίγοι αυτοί που το πίστευαν και όπως έκανα την έκπληξη και μπήκα στο δεύτερο γύρο, έτσι θα κάνω και τώρα την έκπληξη και θα κερδίσω. Είμαι απολύτως πεπεισμένος για αυτό».

Ο κ. Μητσοτάκης άφησε παράλληλα σαφείς αιχμές σε βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο συνυποψήφιός για τις απολύσεις επί υπουργίας του των καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων και την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

«Μου κάνει εντύπωση που ακούω τα περί απολύσεων από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και μου κάνει εντύπωση που τα ακούω τώρα. Ως Πρόεδρος της Βουλής είχε ψηφίζει όλες τις παρεμβάσεις στη δημόσια διοίκηση και δεν θυμάμαι να είχε εκφράσει οποιαδήποτε αντίρρηση» είπε. «Πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε κριτική εκ των υστέρων αν θέλουμε να πάμε στην νέα εποχή» πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ακόμη ότι μπορεί να εξασφαλίσει την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι πρέπει να μπορεί να συνυπάρχει ο μετριοπαθής κεντρώος με τον παραδοσιακό δεξιό, ενώ εκτίμησε ότι η πλειοψηφία στον πρώτο γύρο ψήφισε ανανέωση στη Νέα Δημοκρατία.

Επιπλέον τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν θα βρει βολικό δεκανίκι με παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό». «Θα στηρίξουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές» είπε, ενώ υποστήριξε ότι «οι μειώσεις των συντάξεων που έρχονται είναι αποτέλεσμα της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ».

Δήλωσε ακόμη «τελείως αρνητικός» στους συνταξιούχους βουλευτές που ζητούν τα αναδρομικά.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment