PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται πολιτικό restart


«Βολές» κατά της κυβέρνησης με αιχμή την οικονομία και το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Άρτα, όπου περιοδεύει από το πρωί, ενώ επανέλαβε πως η χώρα χρειάζεται «πολιτική αλλαγή, πολιτική επανεκκίνηση, ένα restart».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε μεταξύ άλλων πως η χώρα ολοκλήρωσε το 3ο πρόγραμμα χωρίς να έχει πρόσβαση στις αγορές.

«Το 3ο πρόγραμμα απέτυχε ως προς τον βασικό του σκοπό που δεν είναι άλλος από να επιτρέψει στη χώρα να μπορεί να ξαναδανείζεται», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ανέφερε εξάλλου ότι «πληρώνουμε βαρύ τίμημα και σήμερα από την παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία».

«Ετοιμάζεται ο κ. Τσακαλώτος να πάει σε Ασία σε επενδυτές. Τι ακριβώς να τους πει; Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο, κανέναν οδικό χάρτη… Χρειάζεται η χώρα πολιτική αλλαγή, πολιτικό restart», πρόσθεσε.

Για την συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως η Ν.Δ. δεν θα την κυρώσει, ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη Βουλή, ενώ όπως επισήμανε, εάν η συμφωνία δεν επικυρωθεί συνταγματικά στα Σκόπια, θα υπάρχει ξεκίνημα διαπραγμάτευσης από το μηδέν.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ερώτηση σχετικά με πρόσφατη δήλωση του κ. Τζανακόπουλου για «ακροδεξιά πολιτική της Ν.Δ.», είπε μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω την ανάγκη της κυβέρνησης που βρίσκεται σε αποδομή, να προσπαθήσει να περιγράψει τη Ν.Δ. σαν κάτι άλλο… Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, λαϊκή παράταξη. Ο κ. Τζανακόπουλος είναι αυτός που συγκυβερνά με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη στήριξή του για τις περιφερειακές εκλογές του 2019 στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη όπως και σε όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, που εκλέχθηκαν με τη σημαία της Ν.Δ. στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment