PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει


Στο αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες επέμεινε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, καταλογίζοντάς του πως δεν ήρε την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν τον Ιούλιο η Ν.Δ. κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την άκρως προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, Συμφωνία των Πρεσπών.

Από την Κορινθία και τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε «έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας με ένα ετερόκλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν λίγες μήνες ακόμα στις καρέκλες της εξουσίας».

«Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα», δήλωσε και επανέλαβε πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.

«Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει. Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί μια ισχυρή λαϊκή εντολή, για να δώσει ένα τέρμα σε αυτήν την άκρως τραυματική περίοδο των τελευταίων τεσσάρων ετών», υπογράμμισε επίσης.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται», με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές αν η κυβέρνηση μπορούσε να βάλει κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους στη φυλακή. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται» έγραψε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε ανάρτησή του.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την οικονομία, αλλά και με την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο κ. Πολάκης είχε πει την Κυριακή: «Θα κερδίσουμε, αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία, δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment