PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ν.Δ. θα πατάξει τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας


Τη δέσμευσή του ότι «τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών και εγκαθιδρύουν αίσθημα ανασφάλειας θα παταχθούν με αποφασιστικότητα» από τη Ν.Δ. επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αστυνομικοί έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας με αφορμή τη χθεσινή επίθεση.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την «έμπρακτη συμπαράστασή του» στους άνδρες και στις γυναίκες της ΕΛΑΣ που στοχοποιούνται, όπως είπε, καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Επισήμανε ακόμη πως «δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή Αστυνομία».

«Οι Έλληνες αισθάνονται απροστάτευτοι. Είναι χρέος της Πολιτείας να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών» πρόσθεσε, ενώ διερωτήθηκε αν «περιμένουν κάποιοι να καούν αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους».

Αναφερόμενος παράλληλα και στην άφιξη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο Α.Τ. Ομονοίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε: «Φαίνεται ότι έπρεπε να μαθευτεί η δική μου παρουσία εδώ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για να ευαισθητοποιηθεί, επιτέλους, η πολιτική και η επιχειρησιακή ηγεσία της Αστυνομίας, να έρθουν εδώ να δουν τι πραγματικά συμβαίνει». Κάλεσε μάλιστα την κ. Γεροβασίλη «να πεταχτεί και λίγο πιο κάτω, στο Πολυτεχνείο, και να δει και τις καταλήψεις των διαφόρων συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα τα οποία ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και τα οποία υπονομεύουν με τρόπο βάναυσο και τον ίδιο το χαρακτήρα του δημοσίου Πανεπιστημίου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment