PeristeriNews.gr
Ζώδια

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου σήμερα με εύκολες λύσεις, «τυχερά», μα και επιπολαιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι στην δουλειά σου, επειδή όμως έχεις να κάνεις με «υπόγειες» καταστάσεις και άτομα που κινούνται μάλλον υπονομευτικά, μην κινηθείς αν δεν διασφαλίσεις πρώτα τα νώτα σου κι αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «κόπρο του Αυγεία» με οποιοδήποτε κόστος.

Ερωτικά

Όσο πιο πολύ πασχίζεις να «δέσεις» κάποιον/α με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, τόσο πιο γρήγορα θα τον/την χάσεις. Αν όμως κτίσεις τη σχέση σου με γνώμονα την προσωπική ελευθερία του καθενός, τότε θα τον/την έχεις για πάντα κοντά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία σε καλεί να ξεχάσεις σκοτούρες και βάσανα και να διασκεδάσεις, απολαμβάνοντας την παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Κι αν «ζορίζεσαι» οικονομικά ή θεωρείς ότι δεν έχεις τα μέσα να το πράξεις, γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι η καλή σου τύχη θα φροντίσει να μην σου λείψει τίποτα, ίσως μάλιστα λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο.

Ερωτικά

Το σύμπαν μπορεί να σου «προσφέρει στο πιάτο» ένα πρόσωπο που δείχνει ιδανικό για σένα και πρόθυμο να καλύψει κάθε σου ανάγκη, πρόσεξε όμως μήπως πίσω από την «βιτρίνα» των άριστων εντυπώσεων, δεν υπάρχει τελικά σχεδόν καμία ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σηματοδοτήσει πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα σου προσφέρει κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα συμβάλλει άμεσα στην βελτίωση της ψυχολογίας σου. Παράλληλα, ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να χαρείς για μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά

Σήμερα είναι καλό να προσέξεις περισσότερο τις κινήσεις σου, αφού είναι πιθανό να τελείς υπό παρακολούθηση! Ίσως μάλιστα κάποιες ελευθερίες που σου παραχωρούνται «χαλαρά» να αποσκοπούν τελικά στην «αξιολόγηση» σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σηματοδοτήσει πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα σου προσφέρει κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα συμβάλλει άμεσα στην βελτίωση της ψυχολογίας σου. Παράλληλα, ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να χαρείς για μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά

Σήμερα είναι καλό να προσέξεις περισσότερο τις κινήσεις σου, αφού είναι πιθανό να τελείς υπό παρακολούθηση! Ίσως μάλιστα κάποιες ελευθερίες που σου παραχωρούνται «χαλαρά» να αποσκοπούν τελικά στην «αξιολόγηση» σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας αυξάνει την αισιοδοξία σου και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι… παραπάνω, είτε για να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε για να εντυπωσιάσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Φρόντισε όμως να κινηθείς με μέτρο, αφού κάποια αναμενόμενα έσοδα μπορεί να μην έρθουν ποτέ ή να γίνουν έξοδα, εξ αιτίας μιας απρόβλεπτης εξέλιξης στα επαγγελματικά σου.

Ερωτικά

Με τον Κρόνο να δεσπόζει στα αισθηματικά σου, οποιαδήποτε φαινομενικά «ευτυχής» επιλογή, το πιθανότερο είναι να «σου βγει» προβληματική στην πορεία. Και το πρώτο που πρέπει να τσεκάρεις είναι το αν υπάρχει άλλη δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιοό σου δείχνει πρόθυμος να αναδείξει τα προσόντα σου και να σου ανοίξει νέους δρόμους και είναι βέβαιο ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για ένα ευοίωνο ξεκίνημα, ίσως όμως τελικά η χαρά σου να μετριαστεί» από μια μάλλον δύσκολη εξέλιξη στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Φρόντισε λοιπόν, πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των δικών σου ανθρώπων.

Ερωτικά

Η αξία των «μετοχών» σου στο χρηματιστήριο του έρωτα έχει πάρει την ανιούσα και σίγουρα μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από αυτό, επιλέγοντας για σύντροφό σου το πρόσωπο που σου υπόσχεται τα περισσότερα, τουλάχιστον για… σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σε… παρασύρει σε μια σειρά από καταχρήσεις που θα καταστήσουν άκυρη την όποια προσπάθειά σου να επιβάλλεις περιορισμούς στην διατροφή σου ή να κόψεις μια κακή συνήθεια. Από την άλλη πλευρά μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εργασία σου, εξασφαλίζοντας σου ποικίλες ευκολίες ή απλά μια καλή άδεια!

Ερωτικά

Αν μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια σχέση που είναι «ολίγον κρυφή», να θυμάσαι ότι δεν έχεις εξασφαλισμένη την απαιτούμενη εχεμύθεια , αντίθετα το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, με όλες τις συνέπειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να αντιμετωπίσεις με καχυποψία τους… πάντες και τα πάντα κι αν θες πραγματικά να αποφύγεις μια «χαζή» παρεξήγηση με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από το θυμικό σου. Αν όμως κρίνεις ότι μια επιπόλαιη συμπεριφορά μπορεί είναι και επικίνδυνη, καλό είναι να παρέμβεις πριν γίνει η «ζημιά».

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε προκαλέσει με την συμπεριφορά του, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα «παιχνίδι» που απευθύνεται αλλού, οπότε μην το πάρεις στα σοβαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει τις ευκολίες και την υποστήριξη που ζητάς κι ίσως σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα να συνδράμουν στο έργο σου. Από εκεί και ύστερα όμως πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο που θα διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, αφού αν «βολευτείς» και τεμπελιάσεις, η επιτυχία σου θα είναι πρόσκαιρη.

Ερωτικά

Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο κύρους, είναι εξαιρετικά αμφίβολο όμως το κατά πόσον σε αντιμετωπίζει σοβαρά κι έχει κατά νου κάτι περισσότερο από ένα όμορφο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Όσο κι αν κάποιοι/ες γύρω σου σε παροτρύνουν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι είναι πολλά και περίεργα αυτά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο κι αν «χάσεις από τα μάτια σου» τους πρωταγωνιστές, κινδυνεύεις να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ακολουθήσεις την νομική οδό για να προλάβεις τα χειρότερα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή συνάντηση αλλά και να σε βάλει στον πειρασμό να «παίξεις» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου. Ίσως όμως όλα να μείνουν τελικά στην σφαίρα της επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση ή ένα σπουδαίο δώρο, κάτι που μπορεί να βελτιώσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου, που με τις «ευλογίες» του Πλούτωνα μπορεί να πλήξουν είτε το κύρος είτε τις απολαβές σου.

Ερωτικά

Αν κάποιος/α προσπαθεί να «εξαγοράσει» την αγάπη σου, προσφέροντάς σου δώρα και υποσχέσεις, είναι απίθανο να μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο ουσιαστικές ανάγκες σου, σε κάθε περίπτωση όμως η τελική επιλογή ανήκει σε σένα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία ή την είσοδο σου σε ένα «κλαμπ» με πρόσωπα κύρους. Ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, πρόσεξε όμως μήπως την ίδια στιγμή υπονομεύεσαι από κάποιο άτομο που παριστάνει το φίλο αλλά στην πραγματικότητα σε βλέπει σαν απειλή για τα συμφέροντα του.

Ερωτικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει μια πολύ καλή γνωριμία που αν το επιθυμείς εύκολα θα εξελιχθεί σε σχέση, το θέμα όμως είναι ότι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περνάς καλά, είναι δύσκολο να το βρεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment