PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Περιστέρι-ΑΕΚ


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα των μικρών τελικών ανάμεσα σε Περιστέρι και ΑΕΚ.

Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί το δεύτερο ματς της σειράς παρότι η ομάδα του Περιστερίου έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή εκδόθηκε την Παρασκευή και πρέπει να περάσουν πέντε εργάσιμες μέρες για να εφαρμοστεί.

Αν υπάρξει τέταρτο ματς, αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο, εφόσον το Περιστέρι δεν δικαιωθεί στην προσφυγή που θα κάνει στο ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Το Περιστέρι Βίκος Cola “φλερτάρει” με την κατάκτηση της 3ης θέσης και η Διοίκηση σε περιμένει στο “Ανδρέας Παπανδρέου” για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Α.Ε.Κ.

Επιστροφή στην Basket League και στα playoffs αυτής, συμμετοχή στα ημιτελικά κι έξοδος στην Ευρώπη! Μια σεζόν, υπέρ το δέον πετυχημένη που έχει και συνέχεια για τον Γ.Σ.Π. που σε θέλει στο πλευρό του! Γιατί μαζί, πετάμε ψηλότερα!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης (11/6, 19:00) βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Κ.Α.Ε. τα οποία θα λειτουργήσουν, σήμερα Δευτέρα (10/6) από τις 17:00 έως τις 21:00 κι ανήμερα της αναμέτρησης από τις 11:00 έως τις 15:00. Ακολούθως, θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα “μαγικά” χαρτάκια των οποίων οι τιμές είναι στα πέντε ευρώ (παιδικό), 10 και 20 ευρώ στις θέσεις των V.I.P.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment