PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του Ατρόμητου!


Την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να διατηρούν τις τιμές ακριβώς ίδιες με το περσινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει ότι ξεκινάει από αύριο (Τετάρτη 7 Ιουνίου) η πώληση των νέων καρτών διαρκείας για την περίοδο 2017-18. Με κάθε αγορά μέχρι τις 15 Ιουλίου δίνεται δώρο ένα (1) Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας (5-15 ετών).

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

ΒΑΣΙΚΟ: Αφορά εισιτήρια που δεν υπάγονται σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.

ΑΝΩ ΤΩΝ 60 (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για άτομα άνω των 60, συγκεκριμένα τα άτομα με ημερομηνία γέννησης πριν από την 31/12/1957.

ΠΑΙΔΙΚΟ (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 14 χρονών, συγκεκριμένα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1/1/2003. ( εκτός θύρας 3 VIP).

ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια (εκτός θύρας 3 VIP) αποκλειστικά για μαθητές ηλικίας 15-18 χρονών και φοιτητές Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.

Α.Μ.Ε.Α (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια εκτός θύρας 3 VIP λόγω περιορισμένων θέσεων αποκλειστικά για Α.Μ.Ε.Α.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους στις ένοπλες δυνάμεις. (εκτός θύρας 3 VIP).

ΑΝΕΡΓΟΥ (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά εισιτήρια της θύρας 2,4,7, για ανέργους.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (SPECIAL): Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για οικογένειες (Πατέρα +Παιδί +δωρεάν Μητέρα) (εκτός θύρας 3 VIP).

9876547

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

-Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου και του αριθμού ΑΜΚΑ.
-Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού.
-Για την ανανέωση του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας από φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι ήταν κάτοχοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο 2016-17 είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού (ηλικίας έως 14 ετών).
-Για την απόκτηση Φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).
-Για την απόκτηση Α.Μ.Ε.Α εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και αποδεικτικού εγγράφου.
-Για την απόκτηση Οικογενειακού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και του πιστοποιητικού οικογενειακής καταστάσεως από τον εκάστοτε δήμο.
-Για την απόκτηση Ανέργου εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της ισχύουσας κάρτας ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.
-Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύμβαση θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται μόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική μέριμνα. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΜΕΤΡΗΤΑ

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ μόνο με Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express. (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση η μεγαλύτερη των 200€).

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 Συνδεσμικού και Ανέργου ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο μετρητά.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στην συνεργαζόμενη τράπεζα Πειραιώς στον τραπεζικό λογαριασμό Αρ.:6886-122343-618.

*Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ – 1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Από την 7η Ιουνίου μέχρι και την 16 Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2016-17 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Την 17 Ιουλίου θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί και θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης – νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Το γραφείο της διαχείρισης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από οδό Γιαννιτσών κάτω από τη θύρα 2).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2105777706. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00-20:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους:

Εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος και PLAY OFF, Κυπέλλου Ελλάδος, Φιλικούς αγώνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment