PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα από την κακοκαιρία


Η κακοκαιρία με τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττει την Αθήνα από τα ξημερώματα έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, αφού υπάρχουν αυτή την ώρα κυκλοφοριακά προβλήματα σύμφωνα με την Τροχαία, από νωρίς το πρωί μποτιλιάρισμα υπάρχει στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα.

Επίσης στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Αλίμου, στη λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου, στη λεωφόρο Κηφισίας από το Δαχτυλίδι μέχρι το ύψος της Φιλοθέης, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Μεσογείων και την άνοδο της Συγγρού.

Προβλήματα και στην Αττική οδό από τον Γέρακα μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και στα δύο ρεύματα, ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων παρατηρείται αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Τροχαία, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος της Καλαμακίου (ρεύμα προς Πειραιά) λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Διεκόπη λόγω της έντονης βροχόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Μαρκόπουλου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Κορωπίου.

Δείτε ΕΔΩ την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment