PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο


Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προγραμματίστηκε στην οδό Ιωάννου Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή του δήμου Παλαιού Φαλήρου, κατά το χρονικό διάστημα από Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

  • Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά – συνέχεια προς Λ. Συγγρού – δεξιά Αλικαρνασσού – αριστερά Νικ. Πλαστήρα – αριστερά Λαμψάκου – αριστερά Δοϊράνης – δεξιά Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα. Εναλλακτικά, θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά – συνέχεια προς Λ. Συγγρού – δεξιά Ζησιμοπούλου – αριστερά Ιάσωνος – αριστερά Αμφιθέας – Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα.
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του δήμου Π. Φαλήρου θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Αφροδίτης – αριστερά Εσπέρου – Ιωάννου Φιξ. Εναλλακτικά, θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Αγ. Αλεξάνδρου – Ιωάννου Φιξ.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment