PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λ. Ποσειδώνος – Λ. Συγγρού


Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προγραμματίστηκαν για το επόμενο τριήμερο στο οδικό δίκτυο των δήμων Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Μοσχάτου-Ταύρου, στο πλαίσιο εργασιών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Ειδικότερα, θα ισχύσουν:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της οδού Χρ. Σμύρνης έως το ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως, από 08:00 της Παρασκευής έως 22:00 του Σαββάτου.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα του κλάδου εξόδου της Νέας Λ. Ποσειδώνος προς τη Λ. Κηφισού, από το ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως έως το ύψος της οδού Λοκρίδος, το Σάββατο κατά τις ώρες 16:00 έως 22:00.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» (από αυτοκινητόδρομο Λ. Συγγρού έως οδό Σαχτούρη), το Σάββατο κατά τις ώρες 08:00 έως 22:00.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Λ. Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της οδού Ταγματάρχου Πλέσσα έως το ύψος της οδού Σαχτούρη, το Σάββατο κατά τις ώρες 21:00 έως 22:00.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Λ. Απόλλωνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της οδού Φαέθοντος έως το ύψος της οδού Σαχτούρη, το Σάββατο κατά τις ώρες 21:00 έως 22:00.

Επιπλέον, το Σάββατο, κατά τις ώρες 22.00 έως 08.00 της Κυριακής, θα ισχύσουν:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στο τμήμα της από το ύψος του αυτοκινητοδρόμου της Λ. Συγγρού έως το ύψος του αυτοκινητοδρόμου της Λ. Κηφισού.
  • Η απόδοση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξαχθεί σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από τις 08.00 έως τις 18.00 της Κυριακής, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

  • Κλάδος Λ. Συγγρού – Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Αθήνα προς Πειραιά : Συνέχεια ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα – Λ. Απόλλωνος  – δεξιά στο ύψος του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης – Παλαιά Λ. Ποσειδώνος.
  • Κλάδος Λ. Απόλλωνος – Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά : Ι. Φίξ – Αιόλου – Παλαιά Λ. Ποσειδώνος.
  • Για τα οχήματα που εξέρχονται από το «Σταύρος Νιάρχος» με κατεύθυνση προς Πειραιά : Πεισιστράτου – Επαμεινώνδα – Παλαιά Λ. Ποσειδώνος.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment