PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κρητικός: «To Περιστέρι πρέπει να ανέβει και θα ανέβει» (video)


Την σιγουριά του ότι στο τέλος του πρωταθλήματος το Περιστέρι θα έχει επιτύχει τον στόχο της ανόδου εξέφρασε μέσω του peristerinews.gr ο βοηθός του Νίκου Καραγιάννη, Γιάννης Κρητικός, τονίζοντας ότι ο κόσμος της ομάδας καλά κάνει και έχει απαιτήσεις.

Παράλληλα, ο βοηθός του προπονητή της ομάδας, αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας από τον Κρόνο, ενώ εξήγησε τι πρέπει να παρουσιάσει το Περιστέρι για να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Φιλαθλητικό στο ματς της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του peristerinews.gr:

Για το τι δεν λειτούργησε καλά στην ήττα με τον Κρόνο:

«Το κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης ήταν ένα θέμα το οποίο δεν δούλεψε καθόλου, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ειδικά με την ομάδα που παίζουμε την Κυριακή, απαιτείται μεγαλύτερη αυτοσυγκέντωση, γιατί βασίζονται πολύ στο ένας εναντίον ενός και παίζουν ένα ελεύθερο παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι δεν θα έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε ειδικά εδώ μέσα. Από εδώ και πέρα θα αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα μας, σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης. Δουλεύουμε πάρα πολύ και αν το βελτιώσουμε, δεν θα έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Για το αν τον ανησυχεί η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας στο προηγούμενο ματς:

«Δεν μας ανησυχεί. Η δύναμή μας είναι η άμυνα. Στο προηγούμενο ματς ήταν καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Δεν ήταν τόσο θέμα μέρας των αντιπάλων, ότι έβαλαν κάποια τρέλα σουτ. Δεν μας ανησυχεί. Ήταν απλά μια κακή παρένθεση μέσα στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι θα ξαναφάμε 90 πόντους. Μέχρι τώρα οι μέσοι όροι μας ήταν κάτω από 68 στην άμυνά μας. Ήταν απλά μια κακή μέρα στην άμυνα, γιατί στην επίθεση κάναμε ίσως και το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι τώρα».

Για το ότι το Περιστέρι είναι το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία, γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερο κίνητρο στον εκάστοτε αντίπαλο:

«Η φανέλα είναι βαριά, την έχουν φορέσει πολύ μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν. Ο στόχος είναι η άνοδος και κυρίως η 1η θέση. Αυτό είναι καθαρά ένα θέμα διαχείρισης του κάθε παίκτη ξεχωριστά και της ομάδας. Αν κάποιος δίνει πίεση στην ομάδα, αυτός είναι ο κόσμος, που έχει απαιτήσεις και καλά κάνει. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα από εδώ και πέρα. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές και πρέπει να κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε πει».

Για το τι πρέπει να προσέξει το Περιστέρι στο ματς με τον Φιλαθλητικό:

«Ο Φιλαθλητικός προέρχεται από τέσσερις νίκες. Είναι πολύ επικίνδυνος. Βασίζεται πολύ στην ελευθερία. Δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Πιάνουν όλοι την μπάλα στην επίθεση και με μια-δυο πάσες εκτελούν ή απειλούν. Νομίζω εδώ μέσα με την άμυνά μας εδώ μέσα θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και πλέον δεν θέλουμε τίποτα άλλο, παρά μόνο νίκες».

Για τον κόσμο:

«Η ήττα από τον Κρόνο ήταν πράγματι μια ήττα από μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από μας. Ο κόσμος καλά κάνει και έχει απαιτήσεις. Η ομάδα πρέπει να ανέβει και θα ανέβει στο τέλος της χρονιάς. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=v2Cel0uljpo&w=800&h=430]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment