PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Σε οικονομική αδυναμία οδηγείται ο Δήμος Περιστερίου από το «κούρεμα» των κρατικών πόρων

Η μη καταβολή των θεσμοθετημένων πόρων της κεντρικής διοίκησης προς τους Δήμους όλης της χώρας και ειδικότερα στον Δήμο Περιστερίου, θα συζητηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναμένεται ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλέξης Σταυρούλιας να ενημερώσει εκτενώς το σώμα για την παρακράτηση πόρων από το κράτος, οι οποίοι ανήκουν στους Περιστεριώτες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο PeristeriNews ο κ. Σταυρούλιας είχε αποκαλύψει ότι το κράτος έχει παρακρατήσει παράνομα περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ μόνο για το πρώτο οκτάμηνο του 2011 και συνεπώς οδηγείται εντέχνως ο Δήμος σε οικονομική αδυναμία από την Κυβέρνηση.

Μάλιστα, η Διοίκηση των οικονομικών του Δήμου μέσα στη χρονιά έχει προχωρήσει σε μια μείωση των δαπανών, που αγγίζει το 40%, μοναδική σε πανελλαδικό επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το σημαντικότερο αναμένεται να είναι η ανάλυση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, αλλά και ποια στάση θα κρατήσει ο Δήμος απέναντι σ’ αυτήν την εχθρική Κυβερνητική πολιτική προς τους Περιστεριώτες.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η στάση της δημοτικής Αντιπολίτευσης του Δημήτρη Κελάφα, του Κώστα Λαλένη, του Γρηγόρη Τημπλαλέξη, της Σοφίας Αλεξοπούλου, της Αντωνίας Αθανασοπούλου και του Αθανάσιου Βαθιώτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment