PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κρίσιμες ώρες για Ανδρούτσο – Πιέζει ο παίκτης για Ατρόμητο


Έκανε και εξακολουθεί να κάνει υπομονή ο Ατρόμητος με την περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου και πλέον αναμένει τη… δικαίωσή του.

Οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά η υπόθεση όπως είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή το peristerinews.gr είχε κολλήσει στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει υψώσει μέχρι τώρα «απαγορευτικό» στην αποχώρηση του κεντρικού χαφ, καθώς τον υπολογίζει ως τέταρτο πίσω από Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, αλλά θεωρείται ότι από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των προκριματικών του Champions League θα είναι πιο διαλλακτικός.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος ακόμα και σε τετ-α-τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό του έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, αφού θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει, δυνατότητα που του τη δίνει ο ο Ατρόμητος.

Εξελίξεις αναμένονται το πολύ μέχρι τις επόμενες 48 ώρες, αφού και οι Περιστεριώτες δεν θέλουν να μείνουν… ξεκρέμαστοι πριν από την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment