PeristeriNews.gr
Οικονομία

Κουσελάς : Ο φοροφυγάς θα πρέπει να χάσει τον ύπνο του


Για να τον ξαναβρούν επιτέλους, οι συνεπείς φορολογούμενοι, τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς.

Ο φοροφυγάς θα πρέπει να χάσει τον ύπνο του, για να τον ξαναβρούν επιτέλους, οι συνεπείς φορολογούμενοι» τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς.

Αναφερόμενος στο Επιχειρησιακό Σχέδιο κατά της φοροδιαφυγής, που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, δήλωσε ότι για πρώτη φορά γίνεταιι μία μια οργανωμένη πολύπλευρη και συστηματική προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής.«Από τις “καλές προθέσεις” και τα μεγάλα λόγια του παρελθόντος, περνάμε σε στοχευμένα έργα, με μετρήσιμο αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υφυπουργός χαρακτήρισε τα φορολογικά αδικήματα, βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας και απειλή για την κοινωνική συνοχή και εκτίμησε ότι είναι εφικτός ο στόχος είσπραξης 1.6 δισ. ευρώ από τη φοροδιαφυγή μέσα στο 2011.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε, ότι περιθώρια για παραπέρα αύξηση των φορολογικών συντελεστών ή περικοπές μισθών και συντάξεων δεν υπάρχουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment