PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κορύφωση διαδηλώσεων την Κυριακή οι «Αγανακτισμένοι»


Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση από το κίνημα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της γηραιάς ηπείρου.

Ετοιμάζουν την κορύφωση των διαδηλώσεών τους την προσεχή Κυριακή, που έχει οριστεί ως η νέα ημέρα πανευρωπαϊκής κινητοποίησης από το κίνημα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της γηραιάς ηπείρου.

Μάλιστα, στην Ελλάδα ο στόχος είναι απόλυτος και ξεκάθαρος: να βουλιάξουν οι πλατείες και να μαζευτεί σε αυτές περισσότερος κόσμος σε σχέση με την περασμένη Κυριακή, που υπολογίζεται ότι μόνο στην χώρα μας ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα περισσότερα από 100.000 άτομα!

Ο στόχος, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος: να γίνει νέο ρεκόρ.
Αλλά μέχρι αυτό, η φλόγα συντηρείται άσβεστη και σε καθημερινή βάση, με νέα συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί και για σήμερα Παρασκευή, την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού που δεν έχει γίνει απλά συνήθεια αλλά… μανία.
Συμπληρώνεται δεκαήμερο από την έναρξη των διαδηλώσεων και το ποτάμι των «αγανακτισμένων» κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης συνεχίζει δυναμικά να ρέει, να διαμαρτύρεται, να απαιτεί. Και συνήθως τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω, που έλεγαν και οι παλιότεροι πολιτικοί μας ηγέτες.

Αυτό το ποτάμι, λοιπόν, για μια ακόμα ημέρα, ειρηνικά, ετοιμάζεται για τις επόμενες κινητοποιήσεις του. Μακριά από κόμματα, μακριά από χρώματα, μακριά από παρατάξεις, μακριά από πολιτικούς.

Κόσμος απλός που χάνει την δουλειά ή τους μισθούς του και αισθάνεται ανασφαλής για το μέλλον, το δικό του και της πατρίδας του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Leave a Comment