PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μπόρις Τζόνσον λόγω των συμπτωμάτων του κορωνοϊού, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας των επίμονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού, ανέφερε η εκπρόσωπός του.

Εκεί πρόκειται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, δέκα μέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο, έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού του, αναφέρει η Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ θα παραμείνει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Ο Τζόνσον παραμένει υπεύθυνος, ωστόσο ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να προεδρεύσει μιας συνάντησης σχετικά με τον κορωνοϊό το πρωί της Δευτέρας.

“Ο πρωθυπουργός ευχαριστεί το προσωπικό του NHS για όλη την απίστευτη σκληρή δουλειά του και προτρέπει τους πολίτες να συνεχίσουν να ακολουθούν τις συμβουλές της κυβέρνησης να μείνουν στο σπίτι, να προστατεύσουν το NHS και να σώσουν ζωές”, συμπλήρωσε η εκπρόσωπός του.

Την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι ένα από τα χιλιάδες κρούσματα του ιού στη χώρα είχε κάνει ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον μέσα από μια ανάρτησή του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι χθες, Σάββατο, ο Τζόνσον, απηύθυνε κάλεσμα στους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευησης στη Βρετανία να συνεργαστούν μαζί του κατά τη διάρκεια αυτής της «περιόδου εθνικής έκτακτης ανάγκης», λέγοντας ότι θα ήθελε να ακούσει τις απόψεις τους για την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

«Ως ηγέτες κομμάτων έχουμε καθήκον να συνεργαστούμε σε αυτήν την περίοδο εθνικής έκτακτης ανάγκης» σημείωσε.

«Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και να σας ενημερώσω σχετικά με τα μέτρα που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής, όπως τη διαδιακασία διεξαγωγής των διαγνωστικών τεστ και την παροχή οικονομικής στήριξης σε επιχειρήσεις και πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Leave a Comment