PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου


Άρχισε λίγο μετά τις 15:15 η καθιερωμένη πορεία από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Από το πρωί οι πόρτες του ιδρύματος ήταν ανοικτές για τον κόσμο που ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής και πριν από λίγη ώρα οι πύλες έκλεισαν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ισχυρές στο σημείο, ενώ οι αντιεξουσιαστές έχουν καταλάβει τον χώρο του Πολυτεχνείου και έχουν επεκταθεί στην οδό Στουρνάρη. Επί ποδός βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ.

Αυτές αφορούν όλο το οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Έκλεισε στις 15:00 ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής». Οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» θα κλείσουν στις 16:30. Ωστόσο όλα τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς. Οι σταθμοί θα ανοίξουν όταν ολοκληρωθεί η πορεία και ύστερα από σχετικές οδηγίες της αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment