PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις μνήμης για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι πύλες του Πολυτεχνείου το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, άνοιξαν χθες μετά από παρέμβαση φοιτητικών συλλόγων, ενώ οι καταληψίες περιορίστηκαν σε ένα κτήριο του ΕΜΠ.

Πολίτες και εκπρόσωποι φορέων αφήνουν από το πρωί λουλούδια και στεφάνια, για να τιμήσουν την εξέγερση των φοιτητών κατά της χούντας.

Λόγω της πορείας για το Πολυτεχνείο οι μετακινήσεις με το μετρό θα γίνονται σήμερα μετ’ εμποδίων, καθώς θα αρχίσουν να κλείνουν σταδιακά σταθμοί, με εντολή της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει από τις 15.00, ενώ στις 17:00 θα κλείσουν οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα επίσης με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Παράλληλα, σε ισχύ θα τεθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment