PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κοπή της πίτας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου


Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου, στις 12 Ιανουαρίου 2016.

Τόσο η Βιβλιοθήκη, όσο και το Πανεπιστήμιο της πόλης για άλλη μια χρονιά καταφέρνουν να δημιουργήσουν σημαντική πρόοδο στην πνευματική μόρφωση των πολιτών του Δήμου Περιστερίου.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πολιτισμού και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, τόνισε κατά τον χαιρετισμό της πως το πνευματικό και εκπαιδευτικό έργο της Βιβλιοθήκης και του Πανεπιστημίου παραμένει προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που πλήττουν την χώρα μας.

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Αναστάσιος Καλλιάφας και το μέλος του Δ.Σ. Σάββας Αβραμίδης και η Διευθύντρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιλή Καρκούλια.

Επίσης, το «παρών» στην κοπή της πίτας έδωσαν ο κ. Αλέξανδρος Πατσής, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και Διευθυντής του 26ου Δημοτικού Σχολείου, η Κοινοτική Σύμβουλος Δήμητρα Οικονομοπούλου, ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δημήτρης Μπουραντάς, ο Κοινωνιολόγος – Παιδαγωγός – Διευθυντής του Ινστιτούτου «Εξελίσσειν» Βασίλειος Σακκάς, καθώς και το προσωπικό και οι εθελοντές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment