PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοπή πίτας της υποψήφιας βουλευτού Νάντιας Γιαννακοπούλου


Εκδήλωση που θύμισε παλιές εποχές του ΠΑΣΟΚ, αποτέλεσε η κοπή πίτας της υποψήφιας βουλευτού στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας και  Αν. Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 1000 άτομα, παλαιά και νέα στελέχη πρώτης γραμμής, πρώην βουλευτές, δήμαρχοι, πλήθος περιφερειακών, δημοτικών συμβούλων, και κυρίως φίλοι και ψηφοφόροι της Νάντιας Γιαννακούπούλου γέμισαν ασφυκτικά κεντρικό μαγαζί στο Περιστέρι.

Η εκδήλωση αυτή δείχνει πως το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ είναι όχι μόνο ενωμένα και δυνατά, αλλά και «εφτάψυχα», όπως με νόημα σχολίαζαν αρκετοί από τους παρευρισκομένους. Τα χαμόγελα περίσσεψαν εντός της αίθουσας, ενώ στα «πηγαδάκια» φυσικά κυριάρχησαν οι πολιτικές εξελίξεις και οι τελευταίες αποφάσεις της Προέδρου Φώφης Γεννηματά για σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ τον Μάρτιο.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση:  Απόστολος Κακλαμάνης (πρώην Πρόεδρος της Βουλής), Βάσω Παπανδρέου (πρώην Υπουργός), Μιλτιάδης Παπαϊωάνου (πρώην Υπουργός), Γιώργος  Καμίνης (Δήμαρχος Αθηναίων), Σταύρος Μπένος (πρώην Βουλευτής), Αλέξανδρος Μπαλτάς (πρώην Ευρωβουλευτής), Σπύρος Καραμούτσος (πρώην Βουλευτής), Πυθαγόρας  Βαρδίκος (πρώην Βουλευτής), Κωνσταντίνος Παπαλέξης (πρώην Βουλεύτης), Νίκος Ζενέτος (Δήμαρχος Ιλίου), Νίκος Σαράντης (Δήμαρχος Αγιών Αναργύρων-Καματερού), Θόδωρος  Δημητρακόπουλος (πρώην Δήμαρχος Περιστερίου), Λάμπρος Μίχος (πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας).

Επίσης παρευρέθησαν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής), ο Παύλος Χρηστίδης (εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής), ο Σπύρος Καρανικόλας (αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής) και ο Γιώργος Βερνίκος (Πρόεδρος της ΟΚΕ).

Τέλος να τονίσουμε πως στο πλευρό της Νάντιας Γιαννακοπούλου σταθερά βρίσκεται η οικογένειά της, η οποία την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment