PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κοπή πίτας της ομάδας υγρού στίβου «Δελφίνια Περιστερίου»


Στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου Πολιτών, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της ομάδας υγρού στίβου «Δελφίνια Περιστερίου».

Μια όμορφη εκδήλωση που είχε στόχο να αναδειχθούν οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης κολυμβητικής περιόδου, προπονητές & αθλητές, με τις διακρίσεις τους, καθώς και όσοι συνέβαλαν στο έργο που παράγει ο σύλλογός μας.
Η διοίκηση και το προσωπικό των Δελφινιών υποδέχτηκε το πλήθος κόσμου, γονείς, αθλητές, φίλους, καθώς και στελέχη του Δήμου Περιστερίου, με προεξέχοντα τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.

Κοντά του βρέθηκαν η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, Ξένη Κορόγιαννη, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, Δημήτρης Χιώτης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Περιστερίου Βασίλης Λώλος, οι αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα, ο Τάσος Θεοδωράκος, ο Παναγιώτης Λύκος, Βασίλης Μπέτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Τσερούλα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ανατροπή στο Περιστέρι» Φώτης Κουγιουμτζής, ο Τάσος Καλλιάφας, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο Ηλίας Κυρίτσης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Τσαγκιώτης, η Ελίνα Ιατροπούλου, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Δέσποινα Καριώτου καθώς και οι Παναγιώτης Λουκόπουλος και Χάρης Πανάγος.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων Δυτικού Τομέα, Τάσος Ζαχαρόπουλος καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος των Δελφινιών Περιστερίου Δημήτριος Πατατανές.

Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Ραβάνης. Ο Πρόεδρος Χρήστος Βασιλόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε σύντομη ομιλία στην οποία τόνισε την ανοδική πορεία της οικογένειας των Δελφινιών, με αργά και σταθερά βήματα.

Ακολούθησε κοπή της Πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μαζί με τον Δήμαρχο Περιστερίου.

Στη συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Ηλία Ξιάρχο, ταμία του Δ.Σ. της ΚΟΕ και πρόεδρο της επιτροπής αθλημάτων της CMAS, για την πολυετή & πολύτιμη προσφορά του στην Τεχνική κολύμβηση. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του, Αλέξανδρος Ξιάρχος, ομοσπονδιακός προπονητής Τεχνικής κολύμβησης.

Ακολούθως τιμήθηκε ο Αναστάσιος Κορώσης, έφορος αγωνιστικής της τρέχουσας περιόδου, για το ήθος και την προσφορά του ως έφορος στο τμήμα της προαγωνιστικής των Δελφινιών Περιστερίου για τη διετία 2016-2018.

Ο μέγας χορηγός του συλλόγου, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας fitin20, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του προς το σύλλογό μας και τα 20 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου με αναμνηστική κορνίζα.

Η οικογένεια των Δελφινιών Περιστερίου επιφύλασσε ένα θερμό καλωσόρισμα στους νέους αθλητές οι οποίοι έλαβαν ειδικό τρόπαιο!

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές του νεοσυσταθέντος τμήματος Ακαδημίας Τεχνικής κολύμβησης, οι οποίοι έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών Τεχνικής στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές διακρίσεις! Η προπονήτριά τους, Έλενα Χερκελετζή τιμήθηκε με ειδική πλακέτα.

Ακολούθως βραβεύτηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη.

Στην κλασική κολύμβηση τιμήθηκαν με κύπελλο το τμήμα της Προαγωνιστικής για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους στο Θερινούς και Πανελλήνιους Αγώνες. Τιμητική πλακέτα έλαβαν και οι προπονητές τους, Γιώργος Μάγκος και Παναγιώτης Πυρπύλης.

Τα Δελφίνια Περιστερίου διαθέτουν τμήμα Αθλητικής Αλιείας, το οποίο κατάφερε να αναδείξει το σύλλογό μας Πρωταθλητή σύλλογο για το 2018 στο ομαδικό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε εσωτερικά νερά που διεξήχθη στη Σάμο. Διακρίθηκαν οι αθλητές Νίκος Αντωνόπουλος, Παντελής Μάρκου, Μάριος Δαριβιανάκης, Δημήτριος Φιλίππου, Εμμανουήλ Κατρής. Με αυτή την επιτυχία ο σύλλογός θα μπορεί να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των συλλόγων που θα γίνει στην πόλη Prelog της Κροατίας , τον ερχόμενο Ιούλιο 2019.

Παρέθεσε σύντομη ομιλία ο Νίκος Αντωνόπουλος, ως πρωταθλητής Ελλάδος στο ατομικό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό και ακολούθησε η βράβευση των παραπάνω αθλητών με ειδική τιμητική πλακέτα.

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση για την κατάκτηση του Εθνικού Πρωταθλήματος OPEN Τεχνικής Κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη, όπου για μια ακόμα φορά ο σύλλογός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος τόσο στην κατηγορία Ανδρών, όσο και στην κατηγορία Γυναικών καθώς και στην γενική βαθμολογία! Οι αθλητές και αθλήτριες έλαβαν κύπελλο για την προσπάθειά τους.

Ακόμα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την επιτυχία κατάκτησης του Πρωταθλήματος στους προπονητές της Τεχνικής μας, Άκη Λιάπη και Αργύρη Βασιλόπουλο.

Ακολούθως τιμήθηκαν με πλακέτα οι αθλητές/τριες του συλλόγου που εκπροσωπούν τη χώρα μας και φορούν τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος κάνοντάς μας υπερήφανους: Γιάννης Χρήστου, Σοφία Κτενά, Δέσποινα Μακριά, Χρήστος Χριστοφορίδης, Σταύρος Κουρλάκης, Στέφανος Αντωνιάδης, Κων/νος Τερζανίδης, Θωμάς Τσιγγέλης, Νεκτάριος Τσιλικόχρυσος.

Στην πορεία τιμήθηκαν οι αθλητές της κλασικής κολύμβησης που έλαβαν μέρος στο Εθνικό Πρωτάθλημα OPEN ανδρών – γυναικών καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτ/μα Π-Κ, Ε-Ν, ΠΠ, ΠΚ Α+Β. Μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές υπό τις οδηγίες των προπονητών τους κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στους Παίδες! Οι βραβεύσεις έφθασαν στο τέλος τους με την απονομή τιμητικής πλακέτας στους προπονητές του αγωνιστικού τμήματος κλασικής κολύμβησης του συλλόγου, Παναγιώτη Βελέντζα και Αργύρη Βασιλόπουλο σε μια χρονιά που μέτρησε πολλές επιτυχίες στην κλασική κολύμβηση!

Τέλος, ανέβηκαν όλοι οι αθλητές και προπονητές στην εξέδρα, για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment