PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοπή πίτας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Μητροπολιτικού Ι. Ναού «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου


Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Μητροπολιτικού Ναού «Ευαγγελιστρίας» μέσα σε ένα όμορφο, ζεστό και γεμάτο ελπίδα κλίμα.

Κατά την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας ο Σεβασμιότατος εξήρε το Θεάρεστο έργο το οποίο επιτελείται καθημερινώς και ακατάπαυστα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως ευχαριστώντας εκ βάθους καρδίας εν πρώτοις τους 41 εθελοντές καθηγητές για την εθελοντική υπηρεσία τους. Τους ευχαρίστησε για την αγάπη που δίδουν στα παιδιά αλλά και για την ανθρωπιά που διδάσκουν σε αυτά. “Σας ευχαριστώ σεβαστοί μου εθελοντές καθηγητές διότι εδώ δεν τους προσφέρετε απλά την γνώση αλλά τους μαθαίνετε να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία”, προσέθεσε ο Σεβασμιότατος.

koinonika-frontistiria-mitropolis-1

Ο Ποιμενάρχης της πόλης μας ευχαρίστησε και τον Υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Πρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Ζαρίκο για τον χρόνο τον οποίο δαπανά και για την προσπάθεια την οποία καταβάλει για τον συντονισμό και την οργάνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

koinonika-frontistiria-mitropolis-3

Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν και οι πρώην διευθυντές της Β´θμιας εκπαίδευσης της Γ´ Αθήνας κ. Ζαφειρακίδης και κ. Κωνσταντινίδης, οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την τόσο καλή προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους των εθελοντών καθηγητών και της εκκλησίας έτσι ώστε να υπάρχουν τόσες επιτυχίες στις πανελλήνιες εξετάσεις της Γ´ Λυκείου.

koinonika-frontistiria-mitropolis-2

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment