PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοπή πίτας Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου


Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου το περασμένο Σάββατο 4/2 και σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του συλλόγου, ο Σκακιστικός όμιλος Περιστερίου  βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν για το έτος 2016 και έκοψε την καθιερωμένη  Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η γιορτή ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του αντιπροέδρου  του Συλλόγου, Σπυρίδωνα Παπαχαραλάμπους. Ακολούθως στον καθιερωμένο χαιρετισμό και την ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΣΟΠ, Ιάκωβος Λαπατάς, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2016 ,στην πλούσια δραστηριότητα του σκακιστικού ομίλου Περιστερίου καθώς και στον  σημαντικό ρόλο που έχει επιτελέσει το σωματείο  στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στο Δήμο Περιστερίου.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν,  με τον έφορο αγώνων Γιώργο Βαλέλλη να παρουσιάζει διεξοδικά  τις επιτυχίες του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν :
Οι μικροί  σκακιστές της ομάδας, που κατέκτησε την τρίτη  θέση  στο νεανικό ομαδικό κύπελλο Αττικής στη κατηγορία κάτω των 10 ετών .
Οι συμμετέχοντες στο ομαδικό κύπελλο  Αττικής Λάζαρος ( 2η θέση στον Α΄ όμιλο) .
Οι συμμετέχοντες στο διασυλλογικό κύπελλο «Σπύρος Μπίκος» ( 3η θέση στον Α2 όμιλο).
Ο νεαρός σκακιστής του συλλόγου Κυριακός Τσουρέκας για την πρόκριση και συμμετοχή στους τελικούς του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.
Τέλος  απονεμήθηκαν  αναμνηστικές  πλακέτες τιμής ένεκεν  στους Βετεράνους σκακιστές  Κωνσταντίνο Αρβανίτη και Ιωάννη Λιβα για την πολύτιμη, ανιδιοτελή  και πολυετή προσφορά τους στο Σύλλογο .

Κατά την κοπή της πίτας η τύχη χαμογέλασε στον νεαρό  σκακιστή του συλλόγου Ιωάννη Βελλή .

sop-pita-2017-2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν oi Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα, Τάσος Θεωδοράκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Καλιάφας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Κατερίνα Τσερούλα και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βασίλης  Μουκουβίνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment