PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κοντά σε Γιακουμάκη με το «ΟΚ» Κάναντι


Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί τυπικά, αλλά στον Ατρόμητο, έχοντας πλέον εξασφαλίσει την 4η θέση της βαθμολογίας αρχίζουν σιγά-σιγά την υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού εν όψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι προχωρούν σε υπερβολές, αφού η κίνηση που έχει δρομολογηθεί δεν μπορεί να πει κανείς ότι επηρεάζει τις ισορροπίες, αλλά πρόκειται για μία πολύ γρήγορη και κυρίως έξυπνη αντίδραση.

Συγκεκριμένα, πολύ κοντά στους Πρεριστεριώτες πρέπει να θεωρείται ο Πέτρος Γιακουμάκης, που μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ολοκληρώνοντας έτσι παρουσία 5 ετών στους Βοιωτούς, έχοντας μετακομίσει το 2014 από την ομάδα του Ατσαλένιου.

Ο 26χρονος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο του πόδια, ενώ είναι πολύ διεισδυτικός και γρήγορος, ειδικότερα όταν αγωνίζεται στα δύο άκρα.

Το σημαντικό της υπόθεσης, εκτός από την ενίσχυση του ρόστερ, αποτελεί το γεγονός ότι ο 26χρονος (3/7/92) αποτελεί και εισήγηση του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προφανώς έχει γνώση του προφίλ του έχοντας πλέον συμπληρώσει διετία στη Super League και έχει δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει ο Ατρόμητος στην απόκτησή του, δείχνοντας σε ακόμα μία περίπτωση ότι λειτουργεί ως ο προπονητής της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Εξυπακούεται, όμως, ότι δεν πρόκειται να ανακοινωθεί η απόκτησή του εφόσον δεν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με το μέλλον του τεχνικού των Περιστεριωτών, κάτι που αποτελεί τακτική της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment