PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κομπάρσος στην ελληνική παρωδία των Περέιρα και… κορυφαίου


Σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία λόγω της διαιτητικής παρωδίας του… κορυφαίου Έλληνα διαιτητή, Τάσου Σιδηρόπουλου, ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στο Περιστέρι. Πέναλτι εκτός περιοχής το γκολ της ΑΕΚ, πέναλτι-μαρς δεν δόθηκε υπέρ του Ατρόμητου στο 28’.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε ένα ισορροπημένο ματς, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να έχει κάποια ευκαιρία, με τον Ατρόμητο να έχει μια ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Η πρώτη φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση καταγράφηκε στο 28’ και ο Τάσος Σιδηρόπουλος άρχισε το δικό του σόου. Ο Καρασαλίδης μέσα στην περιοχή θέλησε να πασάρει, αλλά ο Χουλτ που είχε απλωμένο το χέρι του, σταμάτησε την πορεία της μπάλας με τον ρέφερι να αρνείται να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι.

Στο 31’ δημιουργήθηκε η πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία του ματς, με τον Μπογέ να πλασάρει άστοχα εντός περιοχής, τελειώνοντας μία πολύ όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του.

Στο δεύτερο μέρος που κυλούσε στο ίδιο μονότονο τέμπο προκλήθηκε ένα απρόοπτο, καθώς στο 54’ έπεσε η τάση του φωτισμού με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι ακριβώς για ένα 20λεπτο. Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Σιδηρόπουλος ανεπηρέαστος από τη διακοπή, αποτελείωσε τον Ατρόμητο καθώς στο 86’ εφηύρε πέναλτι σε ανατροπή του Καρασαλίδη στον Αλμπάνη εμφανέστατα εκτός περιοχής και ο Πόνσε διαμόρφωσε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός αποβλήθηκε για αγκωνιά στον Καρασαλίδη, αλλά ο Ατρόμητος φανερά εκνευρισμένος δεν μπόρεσε να απειλήσει, καθώς η λογική του ήταν εκτός αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Κορτ (90’+1′ Μάντσον), Ουάρντα, Μανούσος (77′ Ενσικουλού), Κωτσόπουλος (79′ Κουλούρης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (10′ Τσόσιτς), Χουλτ, Σιμόες, Αλεφ, Γκάλο, Μπογέ (81′ Αλμπάνης), Λιβάια (90’+24’ Κλωναρίδης), Πόνσε

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RDSE-9e2CXQ]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment